Doggybert

Erotic stories from an exhibitionist

Navn:
Sted: Bærum, Akershus, Norway

11.10.2004

Trekanter

Jeg er kåt! Hele kroppen verker og jeg er klam på hendene. Nervøs til tusen. Hva har jeg latt meg inn på?

Det hele startet tidligere i dag da jeg så en annonsen fra en jente som hadde lyst til å ha et uforpliktende treff med en gutt og en annen jente. Man skulle møtes, se hverandre an og om man likte det man så så kunne hva som helst skje. Om ikke dette var spesielt nok så ønsket hun at det hele skulle foregå i offentlighet. Et bortgjemt sted, men med fare for å bli sett.
Ideen tente meg med en gang og sendte et svar før jeg egentlig hadde tenkt meg om. "Jeg er med!". I ettertid da jeg fikk tenkt meg om strømmet redselen på. Jeg har jo aldri gjort noe som dette før, og i alle fall ikke med to jenter på en gang.

Kvelden kom raskt denne dagen og klokka nærmet seg. Jeg tok en dusj, hadde veldig lyst til å ronke meg selv. Kroppen skalv av kåtskap. Pikken og ballene fikk en omgang med barberhøvelen, så de tok seg ekstra godt ut. Nå måtte jeg skynde meg, fikk på meg klærne og satte meg i bilen. Vi hadde avtalt å møtes på en pub i Sandvika sentrum først, for å se hverandre an litt. Jeg entret lokalet 10 minutter før tiden og satte meg ned i en sofaklynge med utsikt til Arnold Haukelandsplass. Jeg bestillte en Munkholm og la fra meg bilnøklene på bordet forran meg, dette som et tegn til de andre så de skulle vite hvem jeg var. Det kom hele tiden inn nye mennesker i lokalet, men i det jeg skulle til å nippe av glasset så jeg en jente som søkte med øynene rundt i lokalet. Hun stod fortsatt ved døra, hadde blondt kort hår, normal kroppsbygning og var ganske søt. Nå så hun på meg og smilte forsiktig. Deretter gikk hun i baren og bestillte noe å drikke og kom bortover mot der jeg satt.

"Hei!, er det ledig her?", spurte hun. "Ja, sitt gjerne ned", sa jeg med en litt skjelven stemme og smilte tilbake. Hun satte seg ned og så undrende på meg samtidig som hun la nøkkelknippet sitt ned ved siden av glasset sitt. "Jeg heter.." prøvde jeg å si, men hun avbrøt meg raskt. "Jeg vil ikke vite... Ikke si noe mer. Det er dette som er spennende." Tankene mine vandret, fantasien løp løpsk. Her satt jeg i en sofa med en helt ukjent og dønn sexy jente, pålagt ikke å snakke. Og mens jeg satt der i mine egne kåte tanker hørte jeg en stemme. "Heisann. Kan jeg slå meg ned her?"; stemmen tilhørte en brunette som stod rett forran oss og smilte. "Ja!", sa vi begge i kor og hun satte seg ned. Slik satt vi å tittet på hverandre et par minutter innen blondinen reiste seg og sa forsiktig; "Følg etter meg."

Vi reiste oss alle tre og den blonde jenta ledet an over plassen og ned trappen til parkeringshuset ved kommunegården. Jeg kjente at pikken min vokste i buksa; snart var det ikke mer plass igjen. Da døren åpnet seg og vi gikk inn i parkeringshuset var jeg glad at det var mye varmere her enn ute. Vi gikk innover i labyrinten av et parkeringshus og plutselig sa den blonde jenta. "La oss få se pikken din". Jeg så på de to jentene. De smilte og var tydeligvis i godt humør.

Forsiktig dro jeg ned glidlåsen i buksa og pikken spratt villig ut. "Vis oss hvordan du runker" sa brunetta. Forsiktig la jeg hånda mi rundt det harde skaftet og jeg kjente det dunket i blodårene. Jeg var hard og kåt. Det piplet fram en dråpe fra pikkhodet, men den ble raskt smurt utover av runkebevegelsene. Jeg støttet meg mot veggen, skjøt hofta fram og blottla hele det barberte kjønnet mitt. Jentene strøk nå hverandre forsiktig over klærne samtidig som blikket deres var låst fast på pikken min. Man kunne tydelig se de harde brystvortene til den blonde jenta gjennom genseren hennes. Det synet fikk meg nesten til å komme, men jeg avbrøt istedet og gikk bort til jentene. Der kneppet jeg opp buksene til den nærmeste jenta og lot en finger stryke over trusestoffet. Det var fuktig og klamt. Jeg satte meg ned forran henne og lot tungespissen berøre klitten gjennom stoffet. Et lite ynk presset seg fram mellom leppene hennes. Da drar jeg ned trusestrikken forsiktig og lar tungeflaten gli over fitteleppene hennes. Det smaker søtt. Jeg fortsetter å slikke henne. Over meg hører jeg nå tydelig stønning og idet jeg ser opp ser jeg 4 deilig bryster bli kjærtegnet. Jentene kysser hverandre, stryker, slikker og biter. For et deilig skue.

Nå vil jeg smake på deg sier den jenta som fortsatt har buksene på. Jeg legger meg bakover på en av de parkerte bilene og kjenner at hun tar tak i pikken min med begge hender. Den ene hånden rundt skaftet, den andre tar tak rundt ballene. Så kjenner jeg munnenen hennes lukke seg over pikken og tungen rotere mot hodet. Den andre jenta har tydeligvis ikke fått nok og klatrer nå opp på panseret på bilen og begraver ansiktet mitt i fitta si. Jeg slikker og suger det jeg er god for og gnir klitten hennes med tommelfingeren. Siden jeg ikker ser noe kommer det som et sjokk når jeg kjenner pikken min gli inn i en trang fitte. Jeg kniper sammen musklene i underlivet for ikke å komme der og da og fortsetter slikke jobben så godt jeg klarer. Tunga mi borer seg lagt inn i fitta hennes og da sjegget mitt berører klitten hennes kommer hun. Ansiktet mitt blir søkkvått. Saftene hennes fyller munnen min og jeg svelger unna. Det er så godt.
Nå hører jeg den andre jenta komme. Fitta hennes strammer hardt rundt pikken og hun segner forover. Kort etter er begge jentene nede ved pikken min og runker, slikker og suger den. Eksplosjonen er uungåelig og spruten står til væres. Den treffer brystet til den blonde jenta mens etterdønningene river gjennom kroppen min. Brunetta slikker raskt rent brystet til den andre og får også med seg de siste dråpene som pikken min klarer å produsere.
Vi får på oss klærne i en fart og går mot utgangen. Men vi rekker ikke langt før vi får øye på to mennesker i en parkert bil. Den ene personen er bøyd forover over den andre. Da vi kommer nærmere ser vi at den ene er en jente og hun suger gutten i pasasjersetet. Vi flirer litt og banker forsiktig på vinduet, smiler og går.